OPTIMUM MIND

Optimum mind coachning

Bli fri från ångest, fobier, PTSD,

tvångstankar, stress eller oro.

I denna behandling använder vi oss av OptimumMind-processen för att komma åt grundorsaken till dina besvär. Oavsett om det handlar om stress, oro, ångest av olika slag, tvångstankar eller PTSD kan vi nå snabba och bestående resultat. Det tar i snitt 2-4 coachning-sessioner att landa i välmående.

"Med OptimumMind-coachning åtgärdar vi grundorsaken till psykisk ohälsa och hjälper dig att hitta till ditt naturliga välmående."

Vad är OptimumMind-coachning?

I OptimumMind-coachning använder vi oss av effektiva tekniker från energipsykologin – EFT (Emotional Freedom Techniques) och EmotionCode, samt en process för att snabbt nå en insikt i hur vårt psyke fungerar vid optimal funktion (kallas även 3-principles). Metoden bygger på teorin om att vi hamnat ur balans på grund av olika obearbetade tankar och känslor och en missuppfattning om varifrån vårt välmående egentligen kommer. Vägen tillbaka till välmående är kopplad till en djupare förståelse för hur vi fungerar på det psykologiska planet, vilka verktyg vi behöver använda och vilka insikter vi behöver få för att effektivt åtgärda grundorsaken till det dåliga måendet.

”OptimumMind ger snabba och bestående resultat, det tar i snitt 2-4 sessioner att landa i välmående”


Så här går en session till:

Vi börjar med att sitta ner och prata om vad du behöver hjälp med. I ett coachande samtal ökar vi din förståelse för hur du fungerar på det psykologiska planet och tittar på vad som orsakar stress, ångest, oro eller annan psykisk ohälsa. Vi jobbar med speciella frågeställningar som hjälper dig att via insikter landa i det välmående som egentligen alltid funnits bakom dom negativa tankarna och de obehagliga känslorna.

Därefter går vi igenom en energibalanserings-teknik för att skapa lugn och ro i kroppen och sinnet så att vi når bästa resultat med behandlingen.


Om du har besvär med fobier, trauman eller andra medvetna problem använder vi först en teknik från EFT för att effektivt och permanent bli av med dessa. Om du inte har det, hoppar vi över detta steg, och använder metoden EmotionCode för att frigöra omedvetna känslomässigt laddade situationer från det förflutna. Metoden bygger på att instängda känslor kan lagras i kroppen och begränsa vår hälsa och som ett resultat av behandlingen kommer oro, ångest och stress försvinna av sig självt och en känsla av lugn och inre harmoni blir ditt naturliga tillstånd oavsett yttre omständigheter. Många upplever dessutom att de får tillbaka en energi och livsglädje de inte upplevt på länge!

Ett par av mina klienter berättar:

"Från ett kaos till en känsla av lugn"

KUNDRECENSION EFTER FÖRSTA BESÖKET OPTIMUM MIND COACHNING

1. Vad sökte du hjälp för?

Jag hade drabbats av en akut panikattack där hela kroppen ”stängdes av” och jag fick åka ambulans, jag var då övertygad om att jag skulle dö. Innan man konstaterade att det hela handlade om ångest hann jag bygga upp en oro runt att min kropp var sjuk på något sätt, att det var något fel på mitt hjärta. Detta gjorde att jag fick återkommande panikattacker flera gånger varje dag, jag fick svårt att göra de saker jag brukar, såsom jobba, träna och handla i mataffären. Jag hoppades att denna behandling skulle hjälpa mig förstå situationen och få verktyg att hantera den.


2. Vad fick du för resultat av behandlingen?

Efter behandlingen kände jag en frihetskänsla, det kändes befriande och lugnande.

Det kändes som en känslostorm tog sig ut ur kroppen och försvann. Jag fick en urrensande känsla i hela kroppen. Jag jobbar nu med påminnelser från behandlingen dagligen och då kommer jag tillbaka till den känslan jag fick under och efter behandlingen.


3. Vad är skillnaden på denna behandling och annat som du testat?

Jämför jag med annat jag testat så är detta en nästintill obeskrivlig upplevelse.

Från ett kaos till en känsla av lugn. Det är svårt att förklara, men det blev ett rus av krafter i kroppen som jag var helt oförberedd på, helt plötsligt lämnar paniken kroppen och försvinner. Jag fortsätter fortfarande att balansera kroppen och huvudet med övningarna jag fick. Det känns skönt efteråt och det blir lättare och lättare för varje dag.

"Jag behövde hjälp med att sätta mig själv först"

KUNDRECENSION EFTER OPTIMUM MIND COACHNING

1. Vad sökte du hjälp för? Vad hade du för problem?

Jag hade en tendens att sätta andra framför mig själv. Vilket är en del i att jag drabbats av utmattningssyndrom. Jag behövde hjälp att kunna sätta mig själv först utan att få dåligt samvete och känna skam för det.

2. Vad fick du för resultat av behandlingen?

Jag kände mig mer kraftfull på något sätt efter behandlingen, mer mentalt kraftfull och klar över vad jag behöver och att jag har rätt att kräva det. Jag kände mig renad på något sätt.

3. Vad är skillnaden på denna behandling och annat du testat?

Det är en ödmjuk behandling som hjälpte mig att ta fram svaren inom mig själv och lösa de problem som står i vägen för att jag skall kunna må bra. Det är som att Jessica hjälpte mig att läka mig själv. Hon tillhandahåller viktiga redskap, en trygg miljö, och hon är trygg och kunnig vilket skapar möjlighet till läkning.

Boka din session

Sessionerna är 90 min långa och kostar 1390 kr.

Om problematiken känns mer komplex eller om det finns mycket historik går det även bra att boka dubbelsession dvs – att man bokar 2 st 90 minuters sessioner efter varann. Detta kan man även göra om man känner att man vill påskynda processen och hinna med så mycket som möjligt redan första besöket.