COACHING/TERAPI

SAMTALSTERAPI

Terapi genom samtal. Tillsammans hittar vi verktygen som tar dig till ett bättre mående. Jag anpassar arbetet efter dig och det som får dig att känna dig trygg och lagom utmanad för att växa och utvecklas. Jag använder inte en metod utan en samling av olika metoder och tekniker där samtalet är i fokus men där många olika verktyg erbjuds, såsom visualiserings- och meditationsövningar, Mindfulness, KBT (kognitiv beteendeterapi) samt olika kreativa metoder tex bild, målande och skrivande.

MINDFULNESS

Jag erbjuder kurser för både enskilda och grupper. Jag föreläser och arbetar även som konsult gentemot skolor och arbetsplatser.

Mindfulness är ett sätt att träna hjärnan för ökad fokus och koncentration. Men mindfulness ger många olika effekter har forskningen visat. Att träna hjärnan är ingen quick fix, utan kräver som all annan träning regelbunden utövning under en period för att få utveckling och förändrade resultat. Att träna mindfulness är som att gå på gym med hjärnan, vår uppmärksamhetsmuskel.

OPTIMUM MIND

I denna behandling använder vi oss av OptimumMind-processen för att komma åt grundorsaken till psykisk ohälsa. Oavsett om det handlar om fobier, tidigare händelser, PTSD, tvångstankar, ångest av olika slag eller stress och oro når vi snabba och bestående resultat. OptimumMind-processen bygger på en kombination av effektiva tekninker från energipsykologin – EFT och EmotionCode

MINDFUL QI-GONG

Individuell Mindful Qigong i ett paket om fyra träffar online där du lär dig grunderna om meditation i rörelse.

Mindful Qigong stödjer dig i att vara mer närvarande i nuet, släppa på spänningar i kroppen, fördjupa andningen, öka dina möjligheter till återhämtning i vardagen och ger dig verktyg att minska oro och stress och stärka ditt inre lugn.

unsplash